Home » Designers » Inez Cashmere

Inez Cashmere

Inez Cashmere is in 2015 ontstaan met het idee om voor ambitieuze en stijlvolle vrouwen kledingstukken te creëren die lekker zitten, verfijnd geproduceerd zijn en klasse uitstralen. Kasjmier is een zachte, comfortabele stof waarvan je jarenlang plezier kan hebben.

De kasjmier producten op de markt vond Inez Cashmere echter nogal ouderwets, hier wilden zij graag op inspelen. Hoewel kasjmier de ‘rode draad’ is, werkt Inez Cashmere ook met andere hoogwaardige stoffen die fijn aanvoelen op de huid en soepel vallen. De producten combineren luxe met comfort en kwaliteit, voor alle leeftijden.

Inez Cashmere is een toevoeging op de retail industrie en onderscheidt zich van andere merken door alleen met natuurlijke luxeproducten werken, zoals pure wol, pure zijde, pure satijn en natuurlijk pure kasjmier. Het doel is om deze stoffen, die oorspronkelijk vaak werden geassocieerd met degelijkheid, te voorzien van een nieuw, modern imago, door tijdloze kledingstukken te creëren die zowel casual als chique gedragen kunnen worden, mét toch die onmisbare sexy touch. Ook voor de heren komt er een prachtige collectie aan.