Home » Designers » Josh Santana

Josh Santana

Josh Santana

Josh Santana is geboren en getogen in een van de grootste en belangrijkste steden aan de noordoostelijke kust van Brazilië: Recife. Josh wist dat hij een talent had en was vastbesloten om de skills en alle ins en outs van de modewereld te beheersen. Als 16-jarige zat hij vol ideeën. Om deze te realiseren ging hij op zoek naar sponsors. Deze zoektocht werd uiteindelijk beloond en een jaar later zette hij met succes zijn eerste mode-evenement neer in Brazilië.

Maar hij wilde meer. Hij was bereid om kansen te creëren in Europa. Via Spanje, Duitsland en België, belandde hij in Nederland. Sinds 2007 vond hij zijn thuis met zijn partner in Valkenswaard.

Josh Santana is een multi-talent met een missie. Als modelscout begeleidde hij modellen en leerde hen over styling, catwalking, presentaties en fotoshooting. Als stylist/eventplanner en fashionist creëerde hij een breed scala aan producties zoals modeshows, jaarlijkse terugkerende modelcontests en andere evenementen. Daarenboven, publiceerde hij ook zijn eigen Glossy Magazine ByJosh.

Na het delen van zijn kennis met anderen om hen te helpen om een carrière te starten, is het nu tijd om zijn eigen collectie te presenteren.

Collectie SS2016 Natureza Brasileira ByJosh

Een adembenemende collectie. Elk ontwerp heeft een verhaal. Een verhaal over liefde en passie, geïnspireerd door de Braziliaanse natuur. Want naast het uitbundige carnaval, de eindeloze stranden en voetbaltalenten, heeft Brazilië één van ’s werelds rijkste verscheidenheid aan natuurlijke omgeving en dier- en plantensoorten. De nieuwe collectie van Josh Santana neemt u mee op een kleurrijke reis om de wonderen van Brazilië te ontdekken.