Home » Designers » Priscilla Reynolds

Priscilla Reynolds

Priscilla Reynolds is op haar 13e is ze begonnen met kleding maken. Inmiddels heeft ze al enkele jaren een eigen modelabel genaamd PRICCI by Priscilla Reynolds. PRICCI by Priscilla Reynolds is het innovatieve label van de Ghanees/Nederlandse modeontwerpster.

Je vindt haar showroom en atelier in Rotterdam. Elk kledingstuk is uniek en handmade. Alle kledingstukken worden stuk voor stuk door Priscilla zelf ontworpen en met behulp van een team aan naaisters en stagiaires in het atelier vervaardigd.

PRICCI by Priscilla Reynolds wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid met een attitude. De innovatieve ontwerpen zijn een combinatie van subtiele stoffen, zoals zijde en fijne truien met ruige materialen, zoals katoen, denim en leer. PRICCI’s collectie bestaat uit prachtige gemakkelijk te dragen en te combineren jurkjes, tops, rokken, shorts en jassen.

De basiselementen van de collectie is gemaakt van subtiele kleuren, zoals: grijs, diepblauw, bruin, wit, beige en zwart. Deze zijn afhankelijk van het seizoen in combinatie met andere kleuren en prints.