Zuliga Dijaf

Na mijn opleiding aan de modevakschool in 1986, heb ik geprobeerd om in de modebranche aan het werk te gaan. Helaas was het in die tijd erg moeilijk om daar tussen te komen. Mijn droom was om een eigen kledinglabel op de markt te zetten, maar daar moest je wel de middelen voor hebben.

Maar om toch mijn hoofd boven water te houden, heb ik verschillende banen gehad. Tussen de bedrijven door, heb ik de Mode Academie gedaan, de Detex-opleiding en een opleiding ‘lingerie maken’. Zo had ik mijn eigen klanten waar ik op maat kleding en lingerie voor maakte. Het bloed kruipt niet waar het niet gaan kan…

In 2012 kwam ik op het idee om mijn droom toch te realiseren. Een jaar lang van voorbereidingen betreft het maken van patronen en zoeken naar het juiste atelier en naar een goede kwaliteit ‘leer’ is het uiteindelijk gelukt! Zoef Leather is een feit!

In 2013 is www.zoefleather.com gelanceerd waar de collectie wordt aangeboden. Zoef Leather is geen massaproductie, maar gemaakt in een beperkte oplage van een hoogwaardige leerkwaliteit. Daarnaast heeft Zoef Leather een showroom in Zaltbommel dat elke eerste zaterdag van de maand is geopend.