Home » Designers » Vandhana Debipersad

Vandhana Debipersad

Met voorouders uit India, zelf geboren in Suriname en vanaf mijn 19e in Nederland, was ik altijd op zoek naar kleding die èn feestelijk is èn die een mix is van de Westerse en Oosterse mode. Na een studie Informatica aan de Universiteit van Utrecht en 13 jaar in de ICT te hebben gewerkt, werd het voor mij tijd om zelf een kledinglijn op te zetten die aan betreffende voorwaarden zou voldoen.

Ik ontwerp unieke vrouwelijke en soepel vallende kleding waarin elke dame zich supervrouwelijk kan voelen. Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit haar leven halen. Of je kledingmaat S of XL hebt is niet belangrijk, wel belangrijk is dat je je goed in je vel voelt en onderscheidend bent. Een mooi kledingstuk geeft je de power om te stralen! Met mijn collectie wil ik graag vrouwen het zelfvertrouwen geven dat ze nodig hebben om hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. Zelf ben ik dol op het strand dus is een collectie van strandkleding zeker een onderdeel van mijn kledinglijn.

Ik ben met een online shop begonnen (www.byvana.com), omdat hiermee een goede prijs-kwaliteit verhouding kan worden aangeboden en omdat de vrouw van vandaag voor het gemak van online shoppen kiest. In de toekomst wil ik verbreding en verdieping van mijn collectie, dus er komen nieuwe materialen en nieuwe varianten naast de reeds aanwezige items.